Agaknya Bila Nak Berbuka Posa Kat Luar

Nampaknye macam tak berkesempatan je me nak berbuka posa kat luar tahun ni...last year adela jugak jemputan..ni dah nak masuk minggu ke-3 posa..sunyi tanpa jemputan..Mr Hubby pulak yang 'lebat' dengan jemputan luar...seronok gak sebenarnya sekali-sekala dapat berbuka kat luar tapi bila me kenang My Lil Khalish...aduhai...better berbuka kat rumah jela..sambil tu dapat gak relaxkan badan...huuhu...nak sedapkan hati sendiri...´╗┐Insyaallah di akhir Ramadhan ni ingat nak ajak Mr Hubby berbuka kat luar..anak-beranak jela..tapi Mr Hubby dah remind awal-awal..nak berbuka kat luar boleh tapi kena alas sikit perut kat rumah..pastu baru keluar sebab utama tak nak berebut tempat pastu jenuh pulak nak tunggu apa yang di'order sampai..kang me pulak yang mengamuk...tambah kalau Khalish moody...heehe...bila perut dah lapo..faham-faham jela..tapi sebenarnya masa tulah kita diuji..maka kesabaran kenalah ada..InsyaALLAH..
Kalau kawan-kawan ada tempat berbuka yang best sekitar Wangsa Maju - Melawati - Keramat - Setapak ...sudikanlah berkongsi yea...terima kasih..

Labels: