Dia Bakal Pergi

uishh...terasa cam dah lama je tak update blog..kalau rajin pun ´╗┐join CGL...
punyala malas...hehee..sebenarnya intenet cam hampeh..ni bukan alasan ye..kebenaran...ikutkan hati macam-macam nak luah dalam blog ni tapi...bila dah berhari-hari terus lupa..biarkanlah ianya berlalu..tapi lepas ni kalau ingat..sure akan dikongsikan bersama..InsyaAllah..
Alhamdulillah..syukur dipanjatkan kepadaNYA...harini dah 23 Ramadhan..me masih diberi peluang untuk menghirup udara segar dibumi milikNYA selamanya...dan sehingga ke saat ini me masih belum 'ponteng' puasa...ada gak masanya macam tak larat..time weekend jela..sebab bila dok kat rumah..mulala timbul pelbagai..kalau time keje..taklah terasa sangat sebab namapun kejakan...hehee..
Diam tak diam Ramadhan bakal sampai ke penghujung...rasa sedih sebab serasanya tak banyak amalan yang mampu me lakukan..tapi me akan cuba sehabis daya..InsyaAllah..semoga diberi kekuatan dan kesihatan yang berpanjangan untuk menempuhi sisa-sisa Ramadhan..
opss...lupa pulak me nak inform...cenderahati untuk GA-Setulus Ingatan dah pos..dalam minggu lepas tak silap...harap rakan-rakan yang bertuah happy...sekadar tanda ingatan dan persahabatan antara kita..
Di kesempatan ni jugak me nak mohon kemaafan andai ada bicara yang diluahkan mampu menyinggung perasaan kalian...sesungguhnya itu hanyalah sekadar luahan rasa..kesilapan itu datangnya dari diri ini dan yang indah itu datang dariNYA YANG MAHA BERKUASA..

Labels: