Kenangan Betul

Sedang me mencari-cari gambar untuk projek besar organisasi dalam komputer opis...tetiba je anak mata ni melirik kat satu folder - TITAS...uisshh...terdetik kat dalam hati...ni macam assignment masa study dulu..dek sebab dah gatai tangan..me pun click...waduhhhh..penuh nostalgia..complete set..dari kandungan sampailah presentation powerpoint..dah bertahun tinggalkan benda ni semua..bila diingat kembali macam caye tak caye je penah belajo bab  - Sumbangan Tamadun Islam di China (satu analisa)..kalau tanya balik ni confirm kantoi..mana nak ingat dah..boleh tersengih sendiri bila ingat grouping assingment..masing-masing dah ada 'klik'...kesian bila ada yang repeat paper..tergendengla dengan group yang ada..kadang-kadang me kesian gak tengok...tapi nak ambik kena mintak persetujuan ahli yang lain..kalau moody sikit...sory to say...macam-macam gelagat time study dulu..kalau bab makan hati..gaduh ke..terpeliot..semua ada..siap yang bodek pensyarah pun ada..sure dia yang ke depankan..kita-kita ni base-base je..ikutla kepala angin masing-masing...apapun semua dah tinggal kenangan..

presentation yang amat sempoi

Labels: