Trisha - Beg Raya

Kelmarin me dapat bungkusan...sambil buat keje kepala ni ligat berfikir..apela agaknya isi dalam..tak teringat pulak yang me ada buat tempahan craft..ingatkan dapat lepas raya...tak urgent pun tapi Alhamdulillah..Sis Fiza dapat jugak siapkan...thanx ye sis...tersangatlah comey Trisha Beg ni...kalau nak tengok hasil tangan Sis Fiza..jom terjah cepat Red Riding Bow..kemas je jahitan Sis Fiza...yang paling best..siap berebut dengan My Lil Khalish...sibuk gak dia nak seret beg ni..owhh anakku...sabo jela..me saja pilih color yang gelap...tak nampak kotor sangat..


Sempat jugak me mintak Sis Fiza buatkan beg comel khas untuk letak botol air Khalish...langkah berjaga-jaga sebab sebelum ni penah sekali tu air tertumpah dari botol Khalish...melayang handphone sebijik...huuhuu...Sis Fiza pun tak keberatan...kain dari jenis yang sama macam beg..siap ada swivel clip lagi...senang nak gantung kat sisi bag..so takde timbul isu air tumpah..
Lama dah me mengidam nak ada sling beg craft camni tapi so far takde yang berkenan..tapi bila dah nampak...terus rembat.. kalau hati dah sukakan...





Labels: