Apa Kesudahan Hantu Bonceng

Isnin baru ni me sekeluarga berkesempatan jengah TGV Wangsa Walk..kebetulan terpaksa cuti emergency..kes pengasuh masih beraya lagi...nak wat camne kan...so petang tu nak isi masa lapang kami plan nak tengok Hantu Bonceng...penangan Zizan Raja Lawak..aisshhhh...hot betul dia sekarang...
Sebelum masuk wayang sempat la mengalas perut kat BBQ Chicken...boleh tahan gak makan kat situ..rege takyah cakapla kan...heehe...makanan sedap..faham-faham..sambil tu seronok gak melayan kerenah Khalish yang semakin pandai makan ala 'Mat Saleh'...







Part makan memang best tapi diakhir episod wayang.. kami agak terkilan jugak sebab tak dapat nak habiskan movie Hantu Bonceng...ingatkan bila masuk dalam..Khalish mengantuk sebab kekenyangan..rupanya tak..boleh layan pop corn lagi..siap berjalan dalam gelap sambil ketawa...aduhai...penyudahnya terus me ajak Mr Hubby balik..sampai sekarang tak tau penghabisan movie tu..nampaknya kena tunggu DVD dijual la gamaknya..yang bestnye bila sampai rumah..elok je Khalish tido...huuhuu..

Labels: