Gambar Raya Kami

Akhirnya dapat gak me bergambar sekeluarga sempena Aidilfitri 1432H...bukan apa...sebagai kenangan´╗┐..atleast boleh jadi sumber rujukan untuk plan raya akan datang nak tema baju color ape..huuhuu..jauh bebenor berangannyer....huuhu...perancangan mesti ada..ye tak..??
Tapi kali ni badan me kembang...so tak berapa nak cun..pas ni nak maintain balik..
InsyaALLAH nextyear kami beraya berempat...tak dapat nak bayang betapa kecoh dan kelam kabutnya me nanti..tambah My Lil Khalish dah pelbagai kepandaian sekarang..wait n see jela..
Semoga dipermudahkan segalanya..Amin..
This year kami beraya dalam penuh kesederhanaan..tapi yang bestnya tiap minggu ada jemputan openhouse..penat memang penat tapi kalau dah orang jemput...takkan tak nak jengah..sekejap pun jadila..atleast yang jauh boleh didekatkan...yang dekat kita terus bermesraan..
Cuma this year me tak buat openhouse..hajat tu ada...tapi keadaan tak berapa nak mengizinkan...InsyaALLAH..akan masuk plan untuk next year...

sakan di openhouse RAYA

anak ibu sayang

my heroes..luv u..

Labels: