Nak Try Friso Pulak

1st preggy me dah try minum ANMUM...ada yang berpendapat kalau minum susu ANMUM..baby dalam kandungan masa dilahirkan akan besar...tapi pengalaman me yang lepas rasanya depends on pemakanan kita sebagai ibu...kalau asyik berselera je..mana baby tak besar...kali ni me nak try pulak FRISO MUM GOLD..tak salah kalau nak mencuba sesuatu yang baru..langkah pertama yang me buat..dapatkan sample..cara nak dapatkan sample samada di kedai yang berhampiran..atau yang paling mudah sila layari http://www.friso.com.my..
Antara langkah yang tersangatlah menjimatkan masa sebab isi je form yang disediakan secara online..tapi jenuh gak la nak tunggu sample sampai..dan akhirnya penantian berakhir...harini baru dapat sample tu..so balik keje nanti bolehla me test seteguk..kalau best..weekend ni boleh beli terus..kalau tak..setia gakla pada ANMUM..
Bila baca..banyak gak khasiat Friso Mum Gold ni..nama pun susu..sesuai sangat sebagai nutrisi tambahan untuk ibu mengandung dan menyusu..bila tengok je bab menyusu..terus bersemangat..sampai ke saat ni me masih lagi BF My Lil Khalish walaupun ditegah oleh Encik Doktor...bukan keras kepala..tapi kalau seseorang ibu tu tegar dalam misi penyusuan..mesti dia dapat agak n rasakan kenapa sehingga ke saat ni me tak nak stop BF walaupun tengah preggy...me hanya mampu berdoa kepadaNYA agar dipermudahkan segalaNYA..InsyaALLAH..




dapat satu sample pun jadilah..buat rasa-rasakan..kalau ok boleh beli yang besar punya.. 


Labels: