Sarang Semut Terbaik

Agak lama jugakla memendam rasa nak wat entri pasal kuih sarang semut ..my favourite sejak dari zaman bebudak dulu ..sampai la dah jadi mak budak...nasib baik satu hari masa bulan posa me bw kat blog Nana..suka gak jenjalan kat sana sebab banyak info n Nana memang rajin update entri..tak macam me yang semakin malas...tak taula nape..hikhik..
Me tau dia jual sarang semut pun kat entri ni.....kalau tak..sure tak sempat nak rasa..so masa bw tu dapat instict..sure sedap sarang semut ni sebab made in butter...faham-fahamjela...kalau selain butter rasanya lain sikit..
Banyak kali jugak deal ngan Nana masa nak ambik order tapi asyik postponed je..masa tu dia tersangatlah bz sebab dah masuk bab penghantaran...Akhirnya dapat gak me jumpa tuan badan..tula 1st time jumpa Nana...manis orangnyer...heehe...puji ikhlas ni tau...
Kebetulan masa ambik kuih tu agak kelam kabut sampai lupa nak snap gambar bersama......aduhai...sempat jugaklah sembang borak kejap..kat tepi jalan je sebab nak cepat.....jangan tak tau..Nana ni tabah orangnyer...sebab musabab...heehee...tanya Nana sendirilah..apapun me doakan semoga Amrul cepat dapat posting area KL ye Nana...amin...ada rezeki tu nanti..InsyaALLAH..
Apa yang pasti..tahun depan nak order lagi...sebab Mr Hubby pun puji..sarang semut Nana Terbaaeekk!!


ni la rupa Sarang Semut Nana...sedap tau..tak caye ce try!!

Labels: