Mana-mana Pun Jadi

Pagi ni kami sekeluarga sempat ke Plaza Low Yat...sambil mencari gadget..sempatla mencuci mata...yang bestnyer bila naik floor 3 & 4  sure melambak kedai yang jual lappykan...bila dyorang dok tanya...
"cari ape kak....dengan slumbernyer me jawab...nak cari kete la dik..."
Muka dyorang time tu memang takleh blah...terkulat-kulat nak jawab...haahaa...nak wat camner...me pun bukan niat nak cari lappy....cari home plug je...huuhuu...nasibla kan...dari pertanyaan tak berjawab..
Dah puas seround...kami singgah kat Old Town..ngeteh jap...kebetulan time tu Khalish pun cam lapar je..
Cam biasa...keletah Khalish yang telah dijangkakan oleh me n Mr Hubby..bila jumpa benda yang boleh ditulis mulala dia sibuk...dari Khalish mengaruk baik layankan je...janji dia senyap...

ibu nak posing...anak sibuk nak amik order

kusyuk betul bila dah start menulis

baca doa dulu....roti pun dah hampir nak abis


Khalish memang tengah lapo..

sempat lagi bergambar sekeluarga
Lepas ngeteh terus balik..kalau ke Low Yat memang takleh lelame...sesak nafas jadinya...itupun Khalish dah tak tentu arah nak turun dari stroller..kalau mak buyung ni tak memboyot memang larat nak kejar Khalish..tapi dah sarat sangat...buruk benor rupenyer kalau berlari...


Labels: