Santai Di Bowling

Weekend lepas Mr Hubby ada bowling tournament kat Flamingo-Ampang..me ngan Khalish pun terjebak gak tapi me tak main pun..puas pujuk Mr Hubby semalaman tapi tak berjaya...takut risiko preggy..so tengok jela...bagi sokongan dari jauh..walhal dalam hati membuak-buak..tangan pun gatal je nak baling..tapi apakan daya...takpe..tunggu after pantang..tapi tersampai ke hajat...tunggu dan lihat jela..takut yang abang nak ke sana..yang adik...nak ke sini...huuhuu...

Tapi kali ni Khalis agak behave..mungkin dah pandai dengar kata...takpun time tu mood dia baik..



Khusyuk betul Khalish tengok setiap balingan pemain..moga satu hari nanti Khalish timbul minat nak main bowling..
Kalau ada pemain yang berjaya straight..dengan sepenuh hati tepuk tangah..siap hi-5 lagi...tapi bila dah boring...mulala kaki tu nak round ke sana..ke mari..tapi bila letih...pandai pulak nak lepak dalam stroller..


Di akhir tournament...berjaya gak Mr Hubby bawak balik hamper dan sedikit cenderahati untuk semua peserta..tak sempat ibu Khalish nak snap gambar sebab terlalu keletihan berkejaran dengan Khalish..

Labels: