Sekali Rasa..Pasti Terangkat

Malam semalam dinner Roti John Tuna Special...memang sedap sesangat..kami sekeluarga jatuh cinta kat Roti John Titiwangsa ni sejak Ramadhan yang lalu...kebetulan Mr Hubby saje nak try masa singgah kat bazar Ramadhan area Pasar Keramat ..jenuh gak nak beli sebab memang kena ikut turn....pendek kata kalau tak beratur panjang macam tak sah..tapi sedap puya pasal...rintangan hujan pun Mr Hubby sanggup redah.. nak makan punya pasal..
Lepas je berlalu Ramadhan..puas gak Mr Hubby dok survey lokasi sebenar Roti John Titiwangsa ni...rupanya tak jauh dari Pasar Keramat je..ingatkan nak kena tunggu kedatangan Ramadhan nextyear baru dapat makan..Alhamdulillah..dapat gak lepaskan keinginan...so lepas ni kalau sesape teringin nak beli atau rasa..bolehla singgah..harga pun tak mahal..ada Roti John AYAM..DAGING..TUNA..CHEESE..
kalau nak order banyak pun boleh..just call contact  person seperti yang tertera di bawah...


Set Tuna Special ni RM6 je..tapi makan sikit dah kenyang...memang berbaloi


Labels: