Dah Macam Wayang

Harini Mr Hubby dapat idea..penangan bola...Malaysia vs Indonesia - Sukan Sea 2011..sapela yang akan menang agaknya malam ni yer...
Balik keje me heran sebab Mr Hubby bawak balik satu beg..sampai je rumah..terus pasang...rupanye projector LCD..nak pasang tuk tengok bola malam ni..mulanya plan nak pasang kat corridor lift...boleh ajak kengkawan a.k.a jiran tetangga...sesambil tu boleh layan biskut kering cecah kopi..huuhuu...sekali-sekala sedap gak layan reramai...kalau rajin boleh me buat kudapan sikit..tapi tak taule larat ke idak..dah macam kat dataran pulak..ni bukan perhimpunan haram tau tapi mengeratkan lagi rukun tetangga...tapi tak kesampaian pulak hajat Mr Hubby sebab tak sempat nak set-up..maybe InsyaALLAH Rabu nanti..katanya ade bola lagi...
Penyudahnya try n error pasang kat dalam rumah..tembak kat dinding je...okay gak tengok anak beranak..sebijik cam tengok wayang...layankan je..

Mr Hubby pinjam je ni....nak beli tak mampu lagi..

antara rancangan kesukaan Khalish..

pandai pulak tengok...kusyuk sakan..


sempat me layan Tentang Dhia...suka sangat tengok Nora Danish pakai tudung...so sweet..

Labels: