Dapat Jugak Akhirnya

Baru-baru ni bila baca PA&MA..me dah terbekenan kat beg Jingle Jungle Pump Bag...boleh simpan pump n cooler bag.memang lama dah berhajat nak cari beg yang besar sikit..so takle sarat barat nak bawak kiri kanan bila masuk keje nanti...kebetulan FabulousMom tengah offer...baik cecepat grab..
Hari Ahad try ke Ukay Boulevard...cepat pulak tutupnya...so Isnin petang jengah jap kat tempat biasa - TTDI..
Alhamdulillah...ada...nasib rezeki me sebab yang color hitam tinggal satu...nak amik yang colorfull cam tak kena..almaklumla..keja government...faham-fahamla kan..
Kesukaan me bila pegi butik baby camni..naik rambang mata dibuatnya...kekadang yang takde dalam checklist pun..alih-alih balik rumah dah ade...huuhuu..nak buat camne..dah bayar...pada mommies yang nak cari barang baby..boleh ke FabulousMom..semalam me sempat lagi tanya sampai bila offer...sampai Januari nextyear...Mr Hubby dah jeling je bila me tanya...yela..mana tau lepas pantang boleh singgah cuci mata lagi..


orang yang paling sibuk shopping

ade je yang Khalish  berkenan

sempat lagi bergambar sakan

semakin susah Khalish nak bergambar sekarang..

ibu belikan ni je..gantikan yang dah rosak...

berangan gak nak ada butik camni...boleh selalu bergasak ngan anak-anak..tercapaikah impianku..

Labels: