Dekat R & R Pun Sempat Lagi

Balik kampung sempena raya AidilAdha baru ni...me n Mr Hubby plan bertolak Sabtu..ingat nak balik petang Jumaat tapi rasa cam tak sempat...baju pun tak berkemas lagi..takut jem pun ye..so pepagi Sabtu terus kuar rumah..
Dah nama pun bertolak pagi..kena breakfast kat R & R la gamaknya...memang dah dapat agak mesti sesak...sebab nak parking pun agak susah....keta banyak...penyudahnya beli nasi lemak n amik port kat pangkin kebetulan bebetul depan keta...belasah jela..janji perut diisi...dan paling me geram...nasi lemak yang takde rasa...dahla tengah lapo...terpaksa jugakla telan...nak buang membazir...nampak macam sedap tapi rasa cam hampeh...baik makan roti...sempat jugakla me suapkan Khalish..patutla dia cam menolak je...
Sambil makan tu me sibuk gak melayan Khalish yang sibuk nak menulis..memang standby buku & krayon sebab takut  Khalish boring..dibuatnya nak main playground yang tak berapa meter dari port makan..lagi haru dibuatnya..kang tak pasal-pasal taknak balik pulak dia..oh tidak...


Khalish nak buat keja sikit ni...

busy nyer dia...memang tak peduli orang lain walhal ada family lain depan kitorang

ok...ibu tolong kemas..jom naik keta

"Selagi ibu & papa terdaya...selagi itulah kami akan berikan yang terbaik untuk permata hati kami yang menjadi pelengkap dan penyeri dalam kehidupan..anugerah dari Ilahi yang tiada taranya"

Labels: