GA-Berwajah Baru


Sempena CCK bertukar wajah...me nak buat GA-Berwajah Baru..
Syarat penyertaan senang je..

>  Kalau belum follow...jangan segan nak jadi follower..
> Copy badge CCK seperti yang tertera kat atas ni & letak kat penyertaan/entri
> Bagi le sepatah dua kata sempena setahun CCK ni wujud..sekejap betul masa berlalu..
> Jangan lupa tinggalkan link penyertaan kat entri ni
> Pemilihan pemenang dibuat berdasarkan best entri & penilaian juri kelak 
> Tarikh tutup GA ...24 jam dari sekarang...means..esok malam

Tak sangka dah setahun rupanya terjebak dalam dunia blogger ni...tak pernah terfikir nak ada blog sendiri...adakalanya alam maya menjadi peneman setia..meskipun tak boleh nak borak tapi still boleh buat luahan rasa...

Labels: