Jumpa Gak Akhirnya


Akhirnya tercapai jugak impian nak beli baby car seat pouch...
Kalau dulu masa masa Khalish newborn..penahla dia dok kat dalam car seat yang bagak tu...brand My Dear...tapi bila sampai umo setahun lebih ni nampak cam dah tak sesuai...so mula la me wat survey..bukan apa..bila dah nak beradik ni kena train Khalish dok kat seat depan dalam keta...kekadang tu Mr Hubby kena outstation..jenuh pulak nak tenteramkan dia dok kat sebelah masa tengah drive...
Sekarang suma dah ok.Alhamdulillah..Khalish cam faham je..baru-baru ni balik kampung pun dia behave dok dendiam kat depan..lega gak me..kalau tak nak meriba dia jenuh gak...perut plak semakin memboyot..sempit rasanya...heehee....

Pilihan me kali ni brand VRbabies..beli kat OneBabyWorld...me memang suka beli barang baby kat sane sebab banyak pilihan...beli online pun boleh...selalu gak OneBabyWorld ni buat offer...tapi semuanya bergantung pada fulus...kalau ada lebih...bolehla buat belanja..kalau tak kena beringat gak..tapi kalau boleh tahan lama dan banyak kegunaan...ape salahnya...bak kata pepatah..'Alah membeli..menang memakai'...




Labels: