Letih Tapi Seronok

Pepagi lagi dah bersiap anak-beranak ke Mid Valley...nak serbu 2nd Maternity & Children Expo...
Alhamdulillah bila sampai sana parking banyak lagi tapi lain probs yang timbul...lift pulak tersangatla lembab...aduhai...ade je dugaan...parents dah mula ramai yang menyerbu..tapi still ok..takle seramai time gaji...tapi tak banyak sangat distributor yang involve..kali ni pada me kureng sikit sebab ada benda yang me nak cari tapi tak dapat...kena pegi cari kat tempat lain gak...
Puas betul me jalan...sebab musabab...Khalish tertido sepanjang mengharung booth yang ada...siap berpecah lagi ngan Mr Hubby....dan akhirnya Mr Hubby dok melepak kat tepi stage...dah tak larat...yang me pulak melaratkan diri tuk buat pusingan terakhir sebelum balik..tak sempat me nak snap gambar dek sebab sakan beno window shopping...
Leh caye ke window...pusing punya pusing...nilah hasilnya..

penuh stroller...ade yang freegift...


belikan jugak toys untuk Khalish...takut dia bosan..


booth yang jadi tumpuan..jauh lebih murah...dapat freegift lagi..

Labels: