Sakat Menyakat

Lama dah tak update entri..rindu rasanya...InsyaALLAH lepas ni me akan aktif kembali...
Me nak story pasal jemputan majlis besday yang diraikan di Pizza Hut..senior ofis ajak sempena besday anak dia yang baru menjangkau setahun...punyalah happy Khalish...dan me tak sangka pulak Pizza ada maskot...tersangatlah comey and cute...sampai Khalish pun asyik menyakat je Mr Cheese tu...me peratikan je dari jauh...ingatkan takut..rupanya anak ibu dah berani...yeahhh....tahniah ye sayang...


kita bergambar dulu...Khalish nak jugak bergambar
dan antara yang paling kecik kat situ dia la...

asyik menyakat jerk...sian Mr Cheese

nak salam pulak

ibu pun nak bergambar gak..

suma tengah 'gelek' checky dance tapi Khalish cam tercengang tengok

bila dah kepenatan..duduk kejap

Labels: