Sekitar Pra-Konvo

Alhamdulillah...akhirnya impian Mr Hubby nak genggam segulung transkrip berjaya...dalam masa yang sama mesti teringin nak pakai jubah konvo berserta mota yang comey tu...heehe...sape tak teringinkan...dan yang paling busy masa pra-konvo semestinya My Lil Khalish...ke hulu ke hilir dengan aktiviti yang tersendiri..tak larat dah me nak kejor..lelame biarkan je...kebetulan pagi tu Mr Hubby ada perjumpaan bersama para lecturer...petang baru majlis konvo sebenar..kagum betul me tengok sebab semua lecturer under course Mr Hubby bertungkus lumus membuat persiapan bagi menyambut para student yang bakal konvo..jamuan ringan pun disediakan...walaupun nampak serba ringkas tapi majlis berjalan lancar...parents pun dijemput bagi meraikan..time me dulu takde pun lecturer nak sambut camni...maybe sebab sekarang lecturer suma muda-mudi...so kederat pun masih bertenagakan...kalau dulu lecturer suma dah berpangkat 'mak-ayah'..manela larat nak melayan...kerenah student dahla pelbagai...huuhuu..apapun tugas mendidik tetap dilaksanakan dengan sebaik mungkin...kalau tak kerana ilmu yang dicurahkan mungkin me tak berada di tempat kerja sekarang ni...Terima Kasih atas didikan yang telah kalian curahkan...











Labels: