Tak Sangka Pulak

Malam ni waktu dinner dah tak tau nak makan ape..tanya Mr Hubby pun takde idea...
so pekena satay jela..asalkan dapat alas perut..
Part yang best..Khalish pun makan beria..tak sangka pulak dia pandai gayakan makan satay..pandai pulak berhati-hati...takut tercucuk je lidi tu dalam mulut dia..abisla jugak 2 batang...selang-seli me suapkan nasi impit...paling tak tahan siap cecah kuah...aduhaiii....seronok betul layan ...tengok kerenah dia pun buat me kenyang...tulah kalau dah jadi ibu..apa yang anak buat suma happy..perut sendiri pun dah tak kisah..
Dari sehari ke sehari pelbagai kemajuan dan kerenah yang Khalish tunjukkan...dan apa yang pasti...tiap perbuatan tu pasti mencuit hati me & Mr Hubby...

makan maintain...mata tengok tv..

give me hi-5!!!

kusyuk makan balik..

macam-macam style waktu makan..

Labels: