Bila Mak Buyung Melawa

Sebenarnya ni entri ni dah lame buat...tapi tak sempat nak post...hanya beberapa hari sebelum me deliver..nasibla dapat undangan di saat tengah sarat...nak tolak tak berapa manis pulak so redah jugak...
Sape kata 'Mak Buyung' takleh melawa..alkisah...me dipelawa ke satu majlis yang agak grand...mulanya malas gak nak pegi tapi Mr Hubby dah bagi greenlite..so tak pegi rugi pulak..
Bila fikir dinner mulala nak melaram tapi kalau dah sarat minggu ke 38-preggy..agak-agak lawa ke kalau make-over...huuhuu...dek sebab kegatalan melanda...kalah anak dara...me pun contact sorang kenalan...memang sis ni pandai bab make-over..dan hasilnya...


jeng--jeng--jeng...



konsep malam tu bertemakan hitam-merah...jenuh gak fikir nak pakai baju ape...tapi kalau dah nama pun 'Mak Buyung'...takkan nak melawa cam anak dara pulak...mana yang sempai capai jela...



jangan tak tau...yang sebelah me tu pun 'Mak Buyung' gak..tu yang seri lain sikitkan...acehhhcehhh...


kalau dah nama wanita...kegilaan pada sesuatu yang cantik tu menjadi kemestian...pelengkap dalam apa jua yang dilakukan

Labels: