Jom Try Baby Love

Baru-baru ni me n Mr Hubby ade jengah web Baby Love´╗┐...tertarik betul me tengok new night diaper..bukan ape..bila Khalish dah menjangkau setahun sepuluh ni...agak heavy gak le pampers yang dipakai waktu malam...sekarang ni memang guna cloth diaper tapi bila menjelang pagi wajib ditukar...kalau tak kesian sangat..lencun sampai ngompol dibuatnya...so me pun try la requset sample..baru je sampai..yang best dalam diam pun Mr Hubby dok request sample..heehe...so kami dapatla 4pcs..bolehla try ..mane tau kalau berkesan boleh beli jumbo pack..tapi harga pun boleh tahan BabyLove Night tape ni..kena tunggu sale la gamaknya..

1 pax = 2 pcs

setiap ibu pasti nak yang terbaik untuk permata hati yang disayangi dan
menjadi penyeri dalam melayari bahtera alam rumahtangga bersama Mr Hubby yang dicintai.. 

Labels: