Lepak Kat Playground

Hujung minggu yang amat sempoi dihabiskan bersama keluarga tersayang...lebih-lebih lagi bila dapat happykan Khalish...berbunga rasa hati..semalam me sempat habiskan saki baki masa yang ada kat playground Jusco AU Keramat...mulanya cari hadiah untuk kenduri kawen member weekend akan datang..pastu teman Mr Hubby cari barang pulak...bila tengok Khalish dah gelisah semacam dok dalam trolly..me pun ajak dia ke family theme park..warghh..sakan dia bila tengok macam-macam ada...so me pun layan la sambil tunggu Mr Hubby bershopping..masa ni pun berhabisan pulun jalan..dalam pantang nanti kena perintah berkurung pulak...

kusyuk betul..machine dan statik pun boleh buat tak tau

banyak betul button yang nak ditekan

duduk dalam ni lame pun takpe...aishhhh...

nak suh ibu naik tapi sorry sayang...ibu tak muat dah nak naik buat masa sekarang..

time to fly away...

aktiviti riadah bersama family ni perlu diamalkan..seronoknya memang tak dapat nak digambarkan...so pada yang single mingle tu...jangan tunggu lelame...rugi tau...akan timbul satu perasaan yang tak boleh nak diluahkan dalam keadaan apa sekalipun..melainkan setelah seseorang itu merasai sendiri kenikmatan alam berumahtangga..caye tak??..

Labels: