Licin Sudah

Genap 8 hari Muhammad Khilfi Khaleef dilahirkan..Alhamdulillah...semakin aktif...dah pandai angkat kepala bila meniarap...dan harini jugak me niat nak sondol kepala dia bagi licin...dalam erti kata lain..niat bercukur...mengambil keberkatan hari Jumaat..sunatnya semalam sebab genap 7 hari patut dibotakkan..apepun hasrat me tercapai..Alhamdulillah..
Kebetulan me & Mr Hubby tak berani nak cukur so me mintak tolong Sis Yati yang serba boleh..facial boleh..make-up a.k.a make over pun boleh..kira serba bolehla dia..me still tak berani..kalau nak mandikan pun berfikir sedalam-dalamnye..heehee teruk betulkan....setakat ni mandi Khaleef..Mr Hubby yang buat..turn me akan sampai bila Mr Hubby dah naik keja...takleh nak elak dah time tu..




sepanjang bercukur asyik tido je...sebab malam Khaleef berjaga..ajak bergurau senda... hopefully bila me naik keja dia beralih shift pulak...



berubah terus rupa Khaleef bila dibotakkan...barulah macho sikit...ni baru pertama kali..esok tumbuh yang lain kita proses balik..time tu InsyaAllah..papa pulak yang buat ye nak...

Labels: