Penangan Jom Heboh 2011

Cam tak caye je pagi tadi sempat singgah Bukit Jalil....ingatkan bila dah keluara awal..senang dapat parking..rupanya ada yang terlebih awal..nasibla kan..apepun me tetap gagah mengusung perut yang memboyot...tunggu masa je ni ..lenguh gak kaki berjalan..exercise sikit arini...orang kata petua...bagi cepat sikit nak bersalin..bila Jom Heboh buat kat area KL...cam biasa...dibanjiri oleh orang ramai...tempat tumpuankan..semua yang datang punyai satu matlamat....berbelanja sakan...huuhuu...nasib baik Mr Hubby rajin layan kerenah me...dan Alhamdulillah mood Khalish ok..sampai tertido la kepenatan...pusing punya pusing ...kami berangkat pulang setelah memborong...tak banyak belipun...Jus Blis...air kotak Dutch Lady..ubat gigi Sensodyne...vitamin Scott Emulsion...Horlicks...nampak cam tak banyak tapi sarat gakla bila sangkut kat stroller..tapi best gak sebab bila beli kita akan dapat non-wooven beg..so lepas ni tiap kali shopping barang dapur boleh guna...sambil memelihara alam sekitar..katakan tidak pada plastic bag yea..

baru je sampai tapak karnival dah kena sape ngan ejen insuran...layan jap..

Khalish cam base...sibuk nak menulis...

sempat jengah tengok Boboiboy & Yaya..tapi dari jauh je

booth PTPTN pun ada..so sape yang berhajat nak pegi bolehla..


sempat lagi posing..tengah panas terik ni

one more time sebelum balik ...Khalish dah tertido pun...

hujung minggu yang ada perlu digunakan sepenuhnya bersama keluarga...agaknya bila anak dah pandai cakap nanti sure akan terkeluar dari mulut yang comel tu..."harini tak pegi kerja boleh tak ibu"...wargh...betapa syahdunya hati bila anak bersuara camtu..

Labels: