Ada Bakat

Me & Mr Hubby memang suka main bowling...lame dah tak jengah 'gelanggang'...last pegi pun masa Mr Hubby ada tournament..geram je me tengok..tengah preggy time tu so tak de la menggatal nak main..takut terbersalin pulak..dok diam jela..kebetulan bawak Khalish so berkejaran la kejor sebab dia dok lari ke sana-sini..paling best bila tiap kali Mr hubby strike..Khalish siap hi-5...rupanya penangan bawak Khalish ke tiap kali tournament bowling diadakan membawa kesan yang amat mendalam.. 


tunggu Khalish susun sekejap..

susun kena teratur...sederet pun takpe..

tu dia...Khalish tengah amik mood nak baling je..

bila duduk sendirian adakalanya membuatkan hati ini berkata-kata...bagaimana untuk kita mencorakkan kain yang putih bersih menjadi cantik dan bukan sahaja indah untuk dipandang tetapi mempunyai nilai yang tiada bandingannya..

Labels: