Autumnz Terbaik

Hari memborong sedunia menjelma kembali....genap 44 hari berpantang terus bershopping sakan...boleh ke gitu..heehe...lame gak me pendam..asyik tengok website AUTUMNZ je dalam tempoh berpantang...geram je tengok nursing wear...so lepas petang sikit terus ajak Mr Hubby ke showroom autumnz....seronok kalau tengok sendiri jenis material yang kita suka pakai..beli online pun actually orait je tapi kalau boleh try lagi best! Bukan jauh pun dari rumah...so sekali-sekala ape salahnya...dari sekali-sekali akan jadi selalu ler gamaknyer lepas ni kan...harus! maka bertambah le koleksi baju nursing me..takyah pening kepala dah..pilih je yang mana satu bila nak pakai nanti..lagi panjang le langkah me nak berjalan..ala..masa cuti ni je pun nak jalan puas-puas...nanti dah naik keje bila masa nak cuti lagi..ade takde pun cuti raya...heehee..

agak new arrival gakle..tetiba je me rasa cam nak tolong jualkan nursing wear...cantik belaka design yang terkini..up to dated gitu...

bersama 'Puan Tokey'...siap Mr Hubby interview camne dia mulakan perniagaan..sangat ramah okey...

tak salah kalau kita nak kongsikan sesuatu yang baik...camtu jugak dengan ilmu..jangan kedekut ilmu sangat...setiap hari yang kita lalui pasti ada pengajaran dan pengalaman baru yang kita perolehi..

Labels: