Lepak Seketika Di Kedai Buku

Seronok rasanya bila sekali sekala dapat bawa anak-anak keluar berjalan...tapi kalini yang excited keluar ibunya..almaklumla..baru lepas pantang...tapi still beringat lagi bila melangkah...takut terjadi sesuatu diluar jangkaan..semalam sempat ke MPH bookstore..ingatkan nak perabis voucher beli buku..tup..tup...yang dicari takde..so beli untuk Khalish je la..dulu masa single me selalu tengok parents yang bawa anak-anak ke bookstore..dan memang pernah berniat nak tanamkan budaya membaca kat jiwa anak-anak..InsyaALLAH..
Lama jugakla kami sekeluarga lepak kat MPH..dan part paling best bila tengok aksi Khalish..

tempat buku kanak-kanak taknak pegi..sini jugak pilihan port Khalish

mana satu nak dicapai...rambang mata dah ni..

wargh...buku yang Khalish capai cam perli ibu je..

dapat satu terus duduk kat situ jugak...alahai Khalish sayang...
dan sebelum balik Mr Hubby capai yang ni untuk Khalish..

animal puzzle set & 100 words...sangat menarik untuk Khalish pelajari..

sebenarnya...jauh di sudut hati ini..nak sangat duduk bersama anak-anak di rumah...tapi keperluan menuntut untuk ibu berkerja..ada sebabnya kenapa seseorang wanita yang bergelar ibu itu berkerja..satu hari nanti pasti anak-anak ibu mengerti kenapa ibu berkerja dan untuk apa ibu berkerja...

Labels: