Bila Anak-anak Tidur

Bila time nak keluar berjalan...tengok anak -anak dah tertidur dalam kete...me cecepat akan suruh Mr Hubby cari tempat makan yang terdekat..ni jela kesempatan yang ada nak makan dengan aman dan menikmati kelazatan makanan walaupun yang di'order telur goreng...seriously waktu anak kekecik ni la nak kena buat suma benda dengan pantas...bab makan toksah nak sembang...kekadang main telan je..asalkan alas perut...alahai...nak buat camne..nilah yang dikatakan pengorbanan...

sementara nak tunggu pesanan sampai...kicap & lada sulah pun jadi bahan

tempat sedap...sos pun belasah gak..

maleh nak posing cantik...tengah lapo ni..

Mr Hubby order Yee Mee...banyak betul halia diletaknya..

sekarang ibu & papa masih ditemani oleh anak-anak ke mana saja kami melangkah..especially waktu berjalan sakan tapi lambat laun dalam 20 tahun akan datang ibu & papa akan kembali keluar jalan berdua...

Labels: