Gembira Tak Terkata

Sure ramai kat luar sana yang gemar mengumpulkan jam tangan..ada yang simpan as a koleksi peribadi...dan ada jugak yang pakai ikut occasion...tema...tapi kalau me..belasah je mana yang ada...dulu masa muda-remaja suka gak kumpul..macam-macam brand ada tapi kalau brand swatch tu beli kat pasar malam je dalam anggaran rege RM10...sekarang ade lagi ke...heehee..tu dulu punya cite..tapi sekarang cukup dengan satu jam tangan dan pakai selama mana yang boleh...sebab yang satu tula banyak kenangan...tapi smalam waktu ke KLCC kami sekeluarga tersinggah kat Swatch...tak dinafikan memang cantikla design sekarang...rambang pulak mata me waktu window shopping..nak dijadikan cerita...ingatkan window shopping je tapi bila me try bagi hint kat Mr Hubby..terus dapat satu..Alhamdulillah..thanx to MyLovely Hubby...penyudahnya menyegih je me seharian...orang dapat barang baru la katakan...boleh pulak usik Mr Hubby kat rumah..rasa nak bawak tido je jam baru ni...cam bebudak dapat baju baru..esok nak raya...boleh gitu..

ramai je orang keluar masuk..ingat time gaji je ramai...

proses pilih memilih sedang dilakukan

saya sangat suka dapat ini jam...huhuu..

tak pernah mimpi nak dapat swatch yang ori...berangan je ada masa study dulu...teringat pesanan nenda ..bila kita dah kerja..beli ape yang kita rasa nak pakai...ikut kemampuan...kalau tak buat ape keja..dan bagi yang masih single...pegila mana tempat nak jejak...nanti kalau dah kawen..dapat hubby yang bukan kaki jalan..susah pulak...

Labels: