Lekor Punya Pasal

Selama ni memang me tak tau kat Kuantan ada jual kepok lekor..punyala tekejut bila otw nak balik KL Mr Hubby kata nak cari lekor...uiiisshhh...me terus balas..takkan nak ke Pantai Timur pulak...pakaian anak-anak udahle tak bawak banyak..rupanya kat area Kuantan je...lepas ni sure ke Kuantan kalau teringin nak makan...takyah sesusah nak ke Pantai Timur..sebab time study dulu yang rajin bawak lekor suma member dari Pantai Timur..

Khalish & Papa sibuk memborong lekor

tekun makcik ni menguli tepung lekor..nampak macam senang je

tersenyum adik ni tengok kerenah Khalish

bila time nak membayar..Khalish la yang paling sibuk..

teringat time study dulu...lekor jadi pilihan utama bila balik kelas..dan itu je yang termampu..dulu kalau beli seringgit boleh dapat 5 keping...sekarang ade lagi ke..

Labels: