Masa Untuk Bersukan

Jumaat lepas follow Mr Hubby bersukan...lama dah tak turun padang...mana taknyer..masa preggy takkan nak berlari...pastu pantang pulak..so nak dijadikan cite..untuk lepas gian..me joinla Mr Hubby bersama kengkawan opis dia layan badminton...tak ketinggalan ikut Khalish...ambik kesempatan betul me bila Khaleef takde..me hantar Khaleef ke rumah pengasuh a.k.a BS sebab nak tau bape jumlah oz susu or stok EBM yang perlu dihantar bila start keje nanti...diam tak diam tinggal nextweek je cuti..pastu dah naik keje...
Berpeluh jugakla sepetang tu sebab Khalish ajak me pusing dewan 6 round...kuat betul kaki dia..jangan tak tau..me sempat gak le pegang raket badminton seketika...tapi layan main statik je..takut nak ligat-lincah..still kena berhati-hati...almaklumla...baru lepas pantang...takut tersimpul balik urat...dan masa ni jugaklah Mr Hubby berpeluh layan Khalish kat taman permainan...part yang tak best masa balik susah betul nak pujuk masuk kete..


Khalish dah berani main gelongsor

tak takut sungguh..semua nak redah

lepas Maghrib sambil layan tab terus lelap...sangat kepenatan...
penah sekali Mr Hubby nak keluar rumah dengan niat tak nak bawak Khalish...Khalish tengah leka tengok tv..ingatkan dia tak perasan papa nak keluar..tetiba dengan pecut dia berlari ke arah pintu...sangat laju...ternganga me tengok..

Labels: