Seketika Di Kuantan

Harini permulaan bulan yang penuh bermakna bagi me...Februari...bulan kelahiran Khalish yang sememangnya membawa perubahan besar dalam hidup me & Mr Hubby..bagi yang dah berkahwin...orang kata bila dah ada anak ni...zaman nak ber'honeymoon' dah berakhir..tapi harini jugakla me ber'honeymoon' bersama anak-anak di M.S. Garden Hotel Kuantan..follow Mr Hubby outstation..ni jela peluang yang ada bila tengah bercuti..kalau dah keje payahla sikit..lama jugakla kami sekeluarga tak berjalan jauh...dalam perjalanan semalam Khalish tak tido langsung...seronok berjalan agaknya...Alhamdulillah..sepanjang perjalanan dia duduk kat depan...sporting abis..sesekali je dia jengah kat seat belakang..takut ibu tertinggal kot..
Bila ke tempat orang mulala terfikir tempat makan yang best..semalam je Mr Hubby dah bagi hint nak makan seafood tapi me tak berani lagi nak belasah..walaupun dah abis pantang me tetap berjaga-jaga..takmo masuk spital..huuhuu...boleh jadi lembik badan duduk kat hospital...boring sesangat..cukupla duduk waktu nak bersalin je..
Memuaskan jugak bilik kat M.S.Garden ni...kira okey la untuk kami empat beranak..bolehla Khalish berlari..dan satu perkara yang cukup me suka.. melayan kerenah anak-anak membuatkan masa begitu cepat berlalu..

nasin baik ada peneman setia Khalish...so takdela bagai nak rak dia explore segala benda yang ada kat dalam bilik hotel ni

breakfast untuk Khalish...ibu tumpang sesudu je..

rasanya perlu diperuntukkan waktu yang bersesuaian untuk bawak anak berjalan...kita pun secara tak langsung dapat release fikiran dari berkerja..seronok bila dapat berkumpul..suatu masa nanti bila anak-anak dah besar..kita dengan husband jela ber'honeymoon'..sure waktu tu teringat masa anak kekecik..syahdunye..

Labels: