Singgah Lalu Kat Motherhood Expo-KLCC

Bila citer bab expo..memang me akan peka..sebab kebanyakkan barang yang dijual agak murah...tak kisahla Motherhood..Parenthood...Childhood...Maternity Expo pun me akan berlari pegi...kalau tak sempat..Mr Hubby jadi runner...yang sedang berlangsung sekarang ni kat KLCC..sempat me memborong masa rehat Jumaat kelmarin then semalam pegi lagi..tapi bawak anak-anak...saje nak tunjuk kat Khalish cartoon yang dia minat...'Pocoyo'...asal start je music terus dah menari..tapi tak sempat nak join 'Pocoyo Dance'..harini ade..lastday..kalau sempat berlari le kami sekeluarga ke sana jap..

Wishlist yang sempat dibeli:

Pureen Liquid Cleanser
Pureen Baby Wet Wipes
Botol MAM
Avent (spare part botol)
Whoopee Diaper (pertama kali nak try)
BreastMilk Storage Bag SURI

Nampak cam sikit je yang dibeli tapi habis beratus gak sebab me borong...malas nak beli berulang kali...tapi untuk 3rd Maternity & Children Expo yang bakal berlangsung 9-11 Mac 2012 kat MidValley..me tetap akan menyempatkan diri untuk memborong sesuatu...mintak-mintakla barang tu ade...

mood lari pulak nak jadi pocoyo..

booth dah nak tutup tapi Khalish sempat menyelitkan diri lagi..

aktiviti sendiri...

Happy sakan bila dapat naik stage..

bila dah penat...ni tempat saya relax...

tengah memborong sakan nampaknye...

tak semua benda kita boleh beli dengan harga yang murah...kalau murah tapi tak berkualiti susah jugak..hati pun sakit...biar alah membeli tapi menang memakai..

Labels: