Tak Puas Rasanya

Lepak kat Kuantan 3h 2m memang tak cukup rasanya..maunya kena datang sini balik amik cuti seminggu..banyak tempat me tak round..baru 2nd time datang Kuantan...memang tak puas..lagi kalau story bab makan...lagipun Khaleef kecik sangat nak bawak ke sana ke mari..tapi me dengar citer kalau datang Kuantan tak sah kalau tak try Satay Zul..me pun bagi hint kat Mr Hubby nak pekena satay tu..sedap sangat ke..tapi kami sempat beli bungkus je..sebab time beli pun dah malam..Khalish pun nampak cam dah keletihan sebab baru balik dari rumah member lama kat Bandar Indera Mahkota..Masa nak cari Satay Zul ni agak terpusing jugakla mencari jalan...rupanya dekat je dengan hotel yang kami menginap..

ni je yang sempat ditapau...makan kat bilik je..

Bila dah rasa..alamak...kuahnyer tak berapa nak 'kick'..tapi bolehla..rupanya bila call balik member me.. dia inform kat kedai yang kami beli tu cawangannyer..kalau nak yang best sikit menghala ke Teluk Cempedak..walla...melepas sudah tapi takpe..InsyaALLAH kami akan kembali lagi dengan agenda yang lebih best...bilala agaknyer tu..


sekali-sekala kita kena rasa masakan negeri orang..tapi sampai sekarang me tak boleh terima lagi keli goreng sambal..tengok kawan-kawan makan macam menyelerakan je..

Labels: