Ibu Sangat Hebat

Baru-baru ni kat area ofis..bila tiba tengahari me macam biasa ke surau untuk solat Zohor..lepas solat me ternampak sorang ibu yang tengah keluarkan pump..suasana agak kelam kabut jugak ..maybe dah lewat sesi pumping kot..yang paling me respect bila tengok ibu tu dengan selamber je melaksanakan sesi pumping tanpa guna nursing cover or shawl untuk tutup...tabik spring betul...me kalau pump kat tempat awam pun still guna nursing cover...malu tu tetap ada..tapi kalau bab DF memang me selak jela...once bila kita guna nursing wear memang perasaan malu tolak tepi sebab nursing wear memang dah direka khas untuk BF Mom..


suka tengok keletah Khaleef yang pelbagai...

susu ibu mempunyai keistimewaan yang tersendiri...kalau demam pun condition baby still active...eksperimen terhadap anak sulung - Khalish telah berjaya..Alhamdulillah...biar demam pun anak ibu tetap cergas...

Labels: