Kehebatan SHAKLEE...ESP Dihatiku

Akhirnya berjaya jugak me abiskan stok ESP...seriously, time 2nd preggy tak suka betul ESP...rasa semacam je tapi kadang-kadang bancuh gak dengan milo or horlicks..nak buang sayang tapi sejak bersalin dan menyusukan Khaleef terus jatuh cinta..sekarang ni rasa macam tak lengkap bancuhan air kalau tak letak ESP..opss...sure ada yang tak tau apa itu ESP= Energizing Soy Protein...keluaran SHAKLEE...sangat bagus untuk ibu-ibu yang preggy or breastfeed (BF)...bagi yang BF..pengeluaran susu anda akan meriah..tak caya try..pasti tak akan menghampakan..dan jangan lupa konsep DEMAN & SUPPLY...makanla banyak manapun sumber makanan yang mampu meningkatkan pengeluaran susu badan..tapi kalau skip time pumping...tak dapatla hasil yang meriah..dan dengan adanya supplement...ia turut membantu...
Dan yang paling me suka..sejak berjinak kembali dengan ESP + 'adik-beradik' yang lain...badan semakin maintain walaupun dah beranak dua...ada gak member yang hairan sebab dalam masa 2 bulan pantang me dapat balik bentuk badan yang asal..takde rahsia pun...cuma kalini me consistent guna SHAKLEE...lebih-lebih lagi produk yang paling meletup dan hot...tak lain tak bukan..ESP...perubahan lain yang amat ketara...Khaleef tak ade langsung rashes..berbanding dengan Khalish dulu ade jugakla kat pipi & punggung..name pun babykan...tapi kalini Khaleef memang licin betul kulit dia..ibu mana yang tak suka kalau anak sentiasa sihat ..comel...dan memiliki kulit yang tidak bermasalah...

cam tak caye je dah abis...kena beli baru ni..

Khaleef yang kuat...baru 2 bulan lebih dah pandai angkat kepala & badan..


susu ibu perlu berkualiti agar anak dapat semua nutrisi dan zat yang diperlukan...pertumbuhan pembesaran anak perlu dititikberatkan agar ianya seimbang..pasti anak yang sihat menjadi idaman setiap ibu yang melahirkan..so tak salah kalau kita melabur sikit..

Labels: