Nak Holiday Jugak

Bila start cuti sekolah...parents suma sibuk merancang perjalanan untuk anak-anak yang disayangi...lebih lagi kalau anak dah bersekolah...bukan ape..budak-budak sekarang dah pandai...tak macam zaman dedolu...sure bila bukak sekolah nanti  bercerita sakan dengan kawan-kawan..kalau kita tak bawak anak berjalan..kesian pulak bila kengkawan dok bercerita...at least bawak berjalan kira ade something yang dapat dia sharing..tak sabo rasenya nak tunggu anak-anak masuk alam persekolahan...
Lame jugak tak bawak anak-anak berjalan luar dari KL...so bila sembang dengan Mr Hubby ...kami dapat idea nak ke PD hujung minggu ni...bila google hotel kat PD tetiba kami terbaca Klana Beach Resort

picca google


Bila tengok lokasi hotel macam tak jauh dari Teluk Kemang...so dapatla bawak Khalish mandi pantai...semoga hajat me tercapai..kalau ade sesiapa yang pernah singgah or bermalam kat hotel ni bolehla sharing keselesaan di sana yea..



sebelum ni penah bawak Khalish mandi pantai tapi masa tu baru setahun tak silap..punyala takut nak jejak kaki ke pasir..geli agaknye..hopefully kali ni dia jadi lebih berani..

Labels: