Perlu Ke Handbag

Kalau mummy yang lain memilih handbag yang mengancam dan trendy untuk ke opis...lain pulak citer dengan me..sekali-sekala tu teringin jugak bila tengok orang pakai cantik tapi masa tak sesuai lagi..komitmen sebagai ibu yang memperjuangkan penyusuan susu badan lebih penting...bila cakap pasal BF...teringat kat eksesori yang semakin wajib dikelek ke sana ke mari...ibarat isi dan kuku..takpun lagu dan irama..penah sekali tu FS tertinggal kat opis...terus pecut bawak kete ke opis..nasib baik opis dekat...bayangkan betapa pentingnya 'gadjet' tu...bukan lagi lappy..handphone jauh sekali...
Masa zaman Khalish dulu...pening gak nak cari beg yang me kira elegant tuk dibawa ke opis...nak isi pump & cooler bag...akhirnya beg FS yang jadi pilihan...tu pun sebab free...tapi still kena bawak 2 beg....leceh pulak nak bawak banyak bag dalam satu masa...chewahh...nak gak bergaya tu...yela 1st time mendalami dunia penyusuan..banyak yang kita kena dalami..so bila dah 2nd time ni..Alhamdulillah...banyak benda yang dipelajari...ilmu penyusuan dipertingkatkan dari semasa ke semasa..dan sekarang seriously...me dah tak pening lagi sebab just bawak 1 je bag...cooler bag pun sumbat dalam JJ bag...mudah sesangat...



 
selagi mampu dan berdaya me akan berjuang...tak masuk medan perang pun kaum ibu still boleh berjihad lagi...sape kate takleh.. 

Labels: