Bila Dapat Mainan Baru

Khalish memang suka bila dapat mainan yang baru...harini me belikan clay atau ramai yang panggil play-dough sebab brand tu terkenal..me tak belikan pun brand play-dough sebab kat kedai buku tadi jumpa yang ni je..still non-toxic..so sempat sambar satu set..lagipun Khalish ni nampak kreatif sikit..tak salah melabur rasenyer..memula main me perati dari jauh sebab takut dia makan...Khalish memang jarang masukkan sesuatu selain makanan dalam mulut tapi kekhuatiran tu tetap ada..cegah lebih baikkan..so bila dah lame sikit...confident level me dah ade..baru release Khalish main sensorang...tapi mulut ni tetap suruh Mr Hubby tengokkan jugak..

cam best je mainan ni..lain dari yang biasa dok ade dalam bakul...
meh kita susun kat atas lantai..sure ibu tak marah punye..

kena mula pantau kecenderungan anak-anak ni..cukup teruja betul bila tengok Khalish dah mula kreatif...mulut semakin becok...peramah bukan main lagi kalau jumpa kawan baru..lupa ibu & papa terus..

Labels: