Jom Layan Tudung

 Masa dalam pantang hobi baru me totally dah berubah...kalau dulu time Khalish me suka sangat  beli on9 barangan baby...anak 1st biaselakan...tapi lain pulak masa pantang Khaleef..menggila beli tudung on9...memula rasa takut gak nak beli tudung ni...takut tak memuaskan hati bila dapat...tapi akhirnya Allhamdulillah...me jumpa pemilik butik on9 yang sangat berkualiti dan cantik dari segi material tudung ataupun jahitan....disebabkan anak-anak masih kecil...so me decide nak pulun koleksi tudung syria...just pakai inner dalam dan sarung je outer...mudah sesangat...sekali-sekala teringin gak nak pakai shawl..tapi nanti-nantilah dulu..

Antara koleksi tudung syria yang sudah dimiliki..









dan banyak lagi....heehee...so jangan segan nak klik link kat bawah ni..

Anggun Zara

Credit gambar: koleksi tudung AnggunZara

kalau beli tudung kat AnggunZara kena cepat booking..kalau tak putih mata nak merasa...dan anda tak akan rasa rugi membeli sebab menang memakai..

Labels: