Red Velvet Cheese Muffins

Lame dah nak rasa Red Velvet Cheese Muffins...Alhamdulillah rezeki..dapat rasa semalam bila sorang kenalan call kate nak bagi makanan sikit..rupanya meraikan birthday anak..sekarang ni bila nak raikan birthday anak dah tak susah..lagi senang kalau anak dah sekolah...ramai parents sekarang buat hantar something kat sekolah bila tiba birthday anak..rumah pun takyah nak berkemaskan...InsyaALLAH...me akan tunggu saat tu..cuma sekarang ni lebih selesa buat kat rumah..dapat baca Yassin sekali...dapat jumpa kengkawan lame...seronok buat makan-kana ni disamping kita bersedekah..tak gitukan...apepun bergantung pada niat kita..

boleh tempah online kat  A Good Maid (FB)

saat ni dah mula tercongak kat fikiran...Majlis kenduri kesyukuran Khaleef....Ulangtahun kelahiran Khaleef..semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar...

Labels: