Sukenyer Dia

Khalish & Khaleef semakin mesra..syukur Alhamdulillah...abanglong dah boleh tolong ibu tengokkan adik..kekadang terpaksa mintak tolong Khalish gak bila Mr Hubby takde kat rumah..bila nak masuk toilet terus pesan kat Khalish jangan kacau adik..kalau adik nangis kuat bagitau kejap lagi ibu datang...setakat ni Khalish ngangguk je..tanda faham...nak balas cakap tak berapa reti lagi...bahasa 'jerman' yang keluar...sekarang ni kalau setakat buang pampers tu dah tak payah suruh...pantang nampak pampers je dah tak tentu arah nak buang..lepas Khaleef besar sikit pakai CD ye dik..jimat sikit ibu...rasa cam sekejap je Khaleef dah besar...dah tak nampak cam baby pulak...so..camne nak bagi nampak baby manjang ek...haahaa...

lepak...tengok tv...

citer favorite dua beradik..

sakan menyakat...


bila time shopping me suka tengok family yang anak ramai...sempat lagi kerling...meriah giler..walaupun bising tapi cukup menggembirakan hati...sekarang je dyorang bising...akan datang kita -  husband+wife akan tinggal berdua gak...anak-anak suma keluar belajo..kerja...

Labels: