Tengok-tengok...Cuci Mata

picca google
 Nampak cam menarik je...penuh bergaya...dengar cite enjin turbo...walla...petang tadi ajak Mr Hubby keluar sebab nak cari something...tetiba mata ni gatal...ternampak satu family tu tengan test drive..lalu terajak Mr Hubby membelok ke dealer proton yang ade kat area situ..ternampak pun secara tak sengaja..mengada nak singgah...tapi kami tak test drive pun..saje dok tengok-tengok..niat nak membeli tu ade tapi bukan dalam masa terdekat..lambat lagipun...kalau ada kawan-kawan yang terbaca entri ni sudikanlah berkongsi rasa or pandangan terhadap model ni ye...sekian...

Labels: