Asyik Mengamuk Je

Lately ni Khaleef kuat mengamuk..nangis pun boleh tahan...jerit sekuat hati..selalu ibu berkejar nak buat something...lagi pulak kalau papa keluar kejap...haru jadinya...ibu dah macam supermom...aiyakkk...

Disebalik amukan tu ibu dah mula faham...budak bolat ni nak tido rupanya...kalau dah mula meragam...tak kisah kat mana pun boleh lena...atas pangku pun jalan...serupa dengan Along Khalish...bila terjaga pulak senyap je...alih-alih nanti dengar bunyi ngomelan..tak pun bunyi menguap yang sangat besar....alahai....bila time weekend memang tak jadi nak kemas rumah...ralit melayan teletah anak-anak...

jangan ganggu Khaleef ye...

esok dah mula class...semangat baru...azam baru...exam wajib pulak mula lusa...aduss....kena berganda semangat ni..

Labels: