Bunga Untuk Nanny

Harini Khalish kena bangun pagi sebab class start jam 10... nasib baik semalam tido agak cepat..
kalau tak jenuh jugak le nak kejutkan anak sulung ibu ni...sebelum pegi me dah berdoa..janganla jam...kalau lewat sampai takut ketinggalan...Alhamdulillah..bila sampai  class tak start lagi...ade dalam 3-4 orang kawan Khalish dah ade..
Respond Khalish 2nd class ni agak baik...dah boleh follow sikit...tu pun melilau gak mata dia cari ball..banyak sangat tarikan kat class tu...maka kesabaran me pun meningkat...mau taknyer..asyik nak capai benda lain...
Untuk art class pulak...Khalish belajar buat bunga..khas untuk nanny...kusyuk betul bila dapat gunting...gam..kertas...color...
so...ibu pun guide Khalish untuk dapat hasil yang memuaskan..

Khalish sedia untuk tugasan yang diberikan..

Seterusnya gunakan gam pada tempat yang betul..

Gunakan color sikit supaya bunga kita lebih menarik...

Bila dah siap...kita bergambar sakan...

Labels: