Mari Ber'Pizza Hut

Semalam lepak Jusco AU Keramat...takde idea nak ke mana...
mula ingat nak ke Sunway Pyramid..tapi macam jauh pulak...
perut dah lapo sebab pagi tak breakfast..
so Mr Hubby belanja kat pizza je..tak teringat pulak time gaji..
 agak lewat jugak keluar rumah..kire nasibla semalam...
kalau ada tempat kosong rezeki kami sekeluarga..kalau takde...
masuk jela fast food mane yang kosong..
me order menu yang simple...tapi untuk Khalish kami orderkan pizza..
sebabnya untuk kanak-kanak free..so bolehla me and Mr Hubby merasa pizza sikit..
nak kate jimat tak gak...makan se'family cecah gak RM50..sekali sekala kan..

lately ni Khalish semakin selera makan...

pizza Khalish tapi ibu n papa pun merasa sama...

spaghetti untuk ibu...tapi tak sempat nak makan kat sane..

Ingatkan bolehla makan dengan tenang...sekali Khaleef mula meragam..aduhai....
kes nak tido...bila Mr Hubby peluk...elokla pulak dia lelap...makanan pun dah ditapau...
alamat balik rumah baru makan..malas nak pening kepala...
sebelum balik sempat bawak Khalish main kat playground...sampai Khalish boring...
tapi part yang best....me sempat lagi shopping baju anak-anak...standby untuk raya...heehee..
sementara ada duit lebih sikit...nanti dah dekat taklah letak 'tangan atas dahi'...
sape yang faham tu dendiam ek...huuhuu

Labels: