Merambu Di Putrajaya

Jumaat malam Sabtu...kami sekeluarga ke Putrajaya...
nak jumpa dengan BIL n biras yang kebetulan involve dengan Himpunan Jutaan Belia..
kalau rombongan pengakap dari Kluang...
tak lain tak bukan my BIL suami isteri la yang menguruskan..
Walaupun bukan dikategorikan golongan belia..
semangat menyahut seruan PM tetap dihati mereka...heehee..
Actually plan nak jumpa Sabtu tapi me and Mr Hubby dah ade agenda lain..
so malam tu pecut gak..ternyata Khalish and Khaleef happy nak jalan..
buktinya sepanjang pegi tak tido langsung tapi mase balik jangan cakapla..
 mau tak ngantok...12 lebih baru sampai rumah...
Nasib baik dok kat bandar...kalau kampung mau dah telinga ni kena bebelan mak..


rupanya Khalish dah pandai bergambar sakan..

jom kita bergambar lagi...

kami dihiburkan Ajak dari kumpulan SHIRO..Raja Lawak..

sesampai je kat rumah...ibu..Khalish & Khaleef macam kena tembak...sedor je dah pagi..

Labels: