Mr Nasi Ambang Memang Best

Tengah hari tadi lari kejap ke IKEA...nak cari barang sikit...tapi sayangnyer barang yang dicari takde..
kesian pulak Khalish..sebenarnya nak cari barang mainan dia...pernah tengok ada jual kat IKEA..tapi sayang dah takde stok...pada kengkawan yang pernah tengok blocks ni dijual kat mane-mane tolong inform me yea..jasa kalian amat dihargai...



Sementara dah ade kat area Bandar Utama...Mr Hubby ajak pulak cari Mr Nasi Ambang..me pun suke gak ngan Nasi Ambang ni...lame dah nak try tapi masa tak mengizinkan..maklumla..sejak kawen dengan orang yang berdarah Jawa ni..dah jadi favorite pulak... sape yang tak suke Nasi Ambang ni seriously akan suka kalau kena pada selera la..dan bukan semua orang yang jual tu sedap...tapi kali ni me rekmenkan try dulu Mr Nasi Ambang..sure terangkat...bila dah rasa sedap...mula la me terfikir nak order banyak sikit...nak belanja kengkawan kat opis...InsyaALLAH..bila ada rezeki lebih ....mudahan dimakbulkan olehNYA..

jangan segan nak call..sure anda akan dilayan oleh Mr Kamal..baik orangnyer..

sampai comot Khalish menikmati Nasi Ambang...
lame dah tak keluar berjalan...ingat nak plan berjalan jugak tapi masa tak mengizinkan lagi..masuk tengah tahun keja yang menanti boleh tahan....hujung tahun musim tengkujuh pulak..akan ku cari jugak mase yang sesuai..

Labels: