Terjumpa Kenangan Lama

Bila kita nak cari benda penting dalam satu masa sure tak jumpa..
walhal ade je depan mata....
tapi bila time kita tak cari mudah je jumpa kan...tu dah lumrah...
hakikatnya bila cari dengan tenang maka dipermudahkan tapi bila kalut....
benda mudah pun berejam...
Alkisah petang ni bila kemaskini semua pendrive...
mulanya niat nak cari balik thesis masa study dulu..
nak bukukan untuk simpanan sendiri...dodulu mampu print n bukukan untuk bagi kat lecturer..
so bila teringat ni better simpan untuk rujukan sendiri...
Hasil titik peluh belajar bertahun...mesti nak simpan jadikan kenangan...
Nasib masih elok softcopy dan boleh dibaca...rugi kalau tak simpan hardcopy..

Tetiba terjumpa pulak gambar kami masa tengah hot bercinta...ni selingan tau....
time ni kami dah pun bertunang...cuma masih dalam mengenali hati budi masing-masing...
tapi kat Putrajaya ni bukan kami berdua jek..
BIL n family pun ada...kebetulan dyorang datang jenjalan kat sini...
sekitar tahun 2006..
Bila tengok gambar lame...syok pulak...malu pun ada....aaaiiissshh....


Kenangan sewaktu di alam pertunangan...

Untuk anak-anak ibu....nilah wajah ibu & papa masa muda remaja...tak banyak yang berubahkan..cuma papa bertambah handsome dan ibu maintain cute...jangan marah oke..

Labels: